fbpx
x
Мени

Ресурси

Handbook for Application of the Human Rights Based Approach

Прирачник за примена на пристапот заснован на човековите права

Цивика мобилитас- добри практики за граѓанската вклученост, соработката и дијалогот

Проценка на онлајн активноста на граѓанските организации во Република Македонија

Анкета за онлајн активноста на граѓанските организации во Република Македонија

Како да го унапредиме просторот за делување на граѓанските организации

Платформа за пријавување на комунални проблеми

Волонтерство

Нема Правда,Нема!

Освести се! Wake up!

Социјална Ревизија

Ndërmerr aksion

Преземи акција

For Roma, Justice Is Sometimes the Best Medicine

Ослободи ја идејата

Годишно собрание на НВО КХАМ 31.12.2012

Çliroje idenë

Хигиенски пакети за ромски семејства со новороденчиња 29.04.13

Радости за успесите од 2011

Параправна помош 24.4.2013

Отворете ги очите, информирајте се за вашите права! (Слободно изразување)

Состанок на ССКМ, КХАМ и стопанственици од општина Делчево 22.07.2013

Ослободи ја идејата и преземи акција

Лидерски камп 2016

Доделување на новогодишни пакетчиња на деца од ромска националност

Како до најдобар ЈАС?

Јавна дебата 26.10.2012

Preparing for the big world