fbpx
x
Мени
Здружение за слободен развој на мислата САКАМ ДА КАЖАМ Скопје

Здружение за слободен развој на мислата САКАМ ДА КАЖАМ Скопје

Здружение за слободен развој на мислата САКАМ ДА КАЖАМ Скопје
СДК
Sakam da Kazam Association
SDK
Здружение
4080016557410
7106092
ул. Франклин Рузвелт, 70/3-3, Скопје, Центар
ул. Франклин Рузвелт, 70/3-3, Скопје, Центар
Центар
02 2039 984
02 2039 984
Нема ресурси од оваа организација
Нема настани од оваа организација
Нема вести од оваа организација