fbpx
x
Мени

Фестивал на ЦМ

Mbi 110 shoqata dhe ndërmarrje sociale u bashkuan për një shoqëri më të fuqishme

“Ky Festival e feston shoqërinë civile dhe kontributin e saj për shoqërinë dhe qytetarët”, tha ambasadorja e Zvicrës në vend, ES  Veronik Ullman, në hapjen zyrtare të Ditës së organizatave qytetare dhe ndërmarrjeve sociale, i cili u mbajt më 24 shtator 2022, para Shtëpisë së ARM-së, prapa shtëpisë përkujtimore “Nënë Tereza” në Shkup. “Një shoqëri […]

Lajme nga Civika Mobilitas

Lajme nga Grantmarrësit