fbpx
x
Мени

Screenshot_13

Заедно се стигнува подалеку: Граѓаните за промена бр.10, јубилејно издание посветено на соработка

Најновиот број на магазинот „Граѓаните за промена“ на Цивика мобилитас е десетто, јубилејно издание. Во основа на нашето работење, на тоа што го прават граѓанските организации е соработката, која е носечна тема во овој број. Низ текстовите ви ги пренесуваме примерите на соработка на Македонскиот институт за медиуми (МИМ) и Националниот совет на инвалидски организации […]

Вести од Цивика мобилитас

Вести од граѓанските организации