fbpx
x
Мени

Магазин „Граѓаните за промена“

„Граѓаните за промена“ е списание за граѓанското општество и на граѓанското општество.

„Граѓаните за промена“ има амбиција да биде нова точка во која ќе се собираат и од која ќе се дистрибуираат информациите за граѓанското општество и за темите релевантни за него, место каде ќе ги споделиме анализите, дилемите и дискусиите за важните прашања за функционирањето на граѓанското општество.

Бидете дел од него, испратете ни информации за Вашите активности и резултати. Да ги споделиме информациите затоа што тие вредат тогаш кога ќе стигнат таму каде што е потребно.

Пишувајте, читајте и споделувајте за посилен граѓански сектор.