Цивика мобилитас Ве известува дека повикот за доделување мали грантови [ЦМ-МАК-02], заклучно со 31.12.2021 година поради исцрпување на фондот за грантови е официјално затворен.

Резултатите од пријавите поднесени во текот на последниот квартал од 2021 година ќе бидат разгледани од Комисијата за избор на малите грантови и соопштени во текот на јануари 2022 година.

Ви благодариме за изразениот интерес и поднесените аплицикации за доделување мали грантови во изминатиот период.