fbpx
x
Мени

Прелиминарна временска рамка

Ве молиме имајте предвид дека оваа временска рамка може да се промени. Цивика мобилитас ги поттикнува апликантите редовно да ја проверуваат оваа веб-страница за навремено информирање за сите промени.

 

Датум
Отворање на повикот за предлози 15 февруари 2016 г.
Информативна сесија бр. 1 – МЦМС, Скопје 12:00ч, 23 февруари 2016 г.
Краен рок за поднесување на пријави 15 март 2016 г., 16.00 ч.
Одлука на Комисијата за избор на грантови април 2016 г.
Известување за доделени грантови и за одбиените пријави април 2016 г.
Преговори и потпишување договори мај-јуни 2016 г.