fbpx
x
Мени

Информативни сесии

Цивика мобилитас ќе одржи една информативна сесија за овој повик за предлози.

Датум
МЦМС, ул. Никола Парапунов бр.41а Скопје 12:00ч, 23 февруари 2016 г.