fbpx
x
Мени

Акциски грантови

ЦЕНТАР ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ НА ЗАЕДНИЦАТА ДЕБАР

Вкупен буџет: 1.800.000 МКД Времетраење: 01.06.2019 – 31.05.2021 Конституенти Месните заедници и граѓаните на општина Дебар  – 10 постоечки месни заедници и други помали населби, основни училишта, средно училиште, ЈКП, ЕЛС – Инспекторијатот за хигиена, Советот на општина Дебар, еколошки граѓански организации, медиуми. За проектот поддржан од Цивика мобилитас Заедно за чист Дебар  (ЗЧД)   […]

1 2