fbpx
x
Мени

Обука: Како да ја користите новата Е-платформа на Цивика мобилитас

Контакт: Ве молиме потврдете го вашето учество на elena.deskovska@deso.mk, или на 02 32 32 290 (Елена) најдоцна до среда 17 мај 2017.

Локација: Скопје

Термин: 19 мај 2017, со почеток во 11.30 часот
Локација: Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС)
Времетраење: 4-5 часа

Обуката се спроведува во рамки на проектот Е-платформа за соработка и развој на граѓанското општество во Република Македонија, финансиран преку специфичен грант од програмата Цивика мобилитас.

Ве молиме потврдете го вашето учество на elena.deskovska@deso.mk, или на 02 32 32 290 (Елена) најдоцна до среда 17 мај 2017.

Бројот на учесници е ограничен.

Битно: Се молат учесниците да донесат свои лап топ компјутери.