Нашиот водич Slow Wine 2021 ја продолжува својата турнеја. Во вторникот на 07.12 2021 се случи промоцијата пред винските витези на Македонија во ловечката куќа Камник, Скопје (Слоу Фуд гостилница).

Слоу Фуд со Винските витези споделува заеднички вредности за градење на Македонската винска култура и во оваа прилика заеднички ја споделивме пораката за единство и мудрост преку виното.

Повеќе: Промовиран водичот Slow Wine 2021 пред Винските витези на Македонија.