Овој пат ви подарувам една слика насликана од малку бои, но во неколку нијанси. Но, така убаво искомпонирани, што ни овозможуваат вистинско уживање. Тие всушност се така грижливо избрани за најкомплетно да ја прикажат композицијата од вкус, убавина и здрава подготовка.

Рецептот прочитајте го ТУКА.