Почитувани,

Ве покануваме на учество на шеста онлајн работилница организирана од З.Национален ромски центар – Куманово, на тема: „Совети за бремени жени во време на пандемија со корона вирус“ а ќе понуди информации и здравствени совети за бремени жени во време на панцемија со Ковид19, информации за прегледи и протоколи во време на пандемија и организирање на здравјето на трудниците во пандемија. Активноста е во рамките на проектот „Унапредување на здравствената заштита на Ромките во време на здравствена криза“ финансиран од страна на Фондација отворено општество – Македонија (ФООМ).

Работилницата ќе се одржи онлајн на 05.08.2021 г.  (четврток) со почеток во 17:00 часот.

Заинтересираните може да се пријават на следниот e-mail: musstafowski@nationalromacentrum.org  по што ќе ви биде испратена покана со линк за приклучување работилницата и агенда.

***

Содржината на оваа веб-страница се одговорност на сопственикот и уредникот и не ги одразуваат ставовите на Фондација отворено општество – Македонија