Настанот ќе се одржи во Торино, Италија, од 22 до 26 септември 2022 година, а ќе се фокусира на регенерацијата.

Тера Мадре беше лансиран во 2004 година како глобален собир на производители на храна од целиот свет и стана средство за развој и примена на филозофијата на Слоу Фуд ширум светот.

Повеќе на: АРТ КУЈНА: Тера Мадре Салон дел Густо се враќа во градот