fbpx
x
Мени

ТЕМАТСКИ ФОРУМ „ГРАЃАНИТЕ – УЧЕСНИЦИ ВО ЛОКАЛНИТЕ ПОЛИТИКИ“

Локација: СОУ „Кочо Рацин“ во Свети Николе

Тематскиот форум ќе се одржи на 13 ноември (среда) со почеток во 16 часот во гимназијата СОУ „Кочо Рацин“ во Свети Николе.