fbpx
x
Мени

Консултативна средба во село Дебреше – Економско зајакнување на жените во Полошкиот регион

Контакт: Џане Крешова - 070/256-879

Локација: Дебреше - Гостивар

Средба со жени од рурлана средина село Дебреше - Гостивар со цел информирање на жените за нивните наследни и имотни права во рамки на Проектот “Економско зајакнување на жените преку застапување и промовирање на имотни и наследни права“ поддржан од Цивика Мобилитас