fbpx
x
Мени

Интерен преглед прелиминарни наоди, препораки и заклучоци од спроведените истражувања и анализи во просториите на ЦУП

Контакт: Гордана Стефковска Вељановска

Локација: Центар за управување со промени (ЦУП)