Дојдете, информирајте се за постојните 🤝 активни мерки за вработување, направете 📸 фотка и споделете.
* за посетителите следува ваучер за пијалоци за време на настанот.

The post 📣 Ве покануваме на супер кул настан овој четврток во Kaffeine appeared first on Finance Think.