fbpx
x
Мени

Цени на горивата

Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС – 95 ЕУРОСУПЕР БС – 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д- Е V)
28.06.2017 60,50 62,50 46,50 79/2017
11.07.2017 60,50 62,50 47,00 86/2017

Цени на горивата

Период Цена на литар гориво Објавено во „Службен весник на РМ“ број
ЕУРОСУПЕР БС – 95 ЕУРОСУПЕР БС – 98 ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д – Е V)
30.05.2017 64,00 66,00 50,50 62/2017
13.06.2017 62,50 64,50 48,00 72/2017