Почитувани, Во прилог може да го најдете соопштението за медиуми од денешниот настан кој што го организиравме во соработка со Дневниот центар за лица со попречености во Гостивар. Би Ви била и повеќе од благодарна доколку го споделите и на Вашите медиуми.

Соопштението може да го погледнете тука.

Срдечен поздрав,

Лилјана Јоноски Рурална Коалиција, Тел. 078/303-735