Понудете ги на „ Slow Food салон 2022“ Вашите  производи, кои  со своите бои, мириси и вкусови ја раскажуваат приказната за Вас, за автохтоните семиња, вештините и техниките на производство, за поднебјето и посветеноста на локалната заедница во нивното зачувување. Храната, особено традиционалната е дел од историјата и културата, таа претставува автентично обележје на локалната култура. 

SF_Salon_web