fbpx
x
Мени

Повик за учесници за младинска размена во Норвешка

Напишано од: Центар за младински активизам Цма Крик

YEnorway1Здружението за одржлив развој и заштита на животната средина „Гоу Грин“ отвора повик за 7 учесници од Македонија за младинска размена “Let’s do it outside”. 10 дневната програма на оваа размена ќе се одвиваат во рамки на следниве теми: Младински активизам, Миграции и интеграција на иселениците и Спорт. Покрај учесници од нашата држава ќе учествуваат и млади од Норвешка, Германија, …

Повик за учесници за младинска размена во Норвешка

Напишано од: Здружение за одржлив развој и заштита на животна средина ГОУ ГРИН - Скопје

   Здружението за одржлив развој и заштита на животната средина „Гоу Грин“ отвора повик за 7 учесници од Македонија за младинска размена “Let’s do it outside”. 10 дневната програма на оваа размена ќе се одвиваат во рамки на следниве теми: Младински активизам, Миграции и интеграција на иселениците и Спорт.