ПОЛЖАВЧЕ ВЕ ИНФОРМИРА… Полжавчето бавно се движи и има една голема предност во тоа. Знаете ли која е таа предност? Кога бавно се движите, имате можност сѐ да забележите. Кога брзате, нешто ќе видите, а нешто не, но кога си шетате бавнооо ќе го видите секое ливче, секое камче, секое цветче, секој човек што минува.

Повеќе детали за конкурсот ТУКА.

The post ПОЛЖАВЧЕ ве кани да земете учество на конкурс appeared first on Slow Food Macedonia – Добра, чиста и правична храна.