Над 100 средношколци од 6 училишта од земјата ќе ви ги претстават нивните изработки на тема родова еднаквост и ставање крај на родово базираното насилство, и тоа во категории дизајн/видео, новинарски текстови и дебата. Да го поддржиме нивниот труд!