Почитувани,

Здружението Национален Ромски Центар со задоволство Ве информира и поканува на  седница  на Собрание на НРЦ.

Собрание на НРЦ  ќе се оддржи на 05.11.2021 година (ПЕТОК) со почеток во 11.00 часот.

Собранието ќе се одржи во просториите на Здружението Национален Ромски Центар на ул. Доне Божинов бр. 11/5  Куманово, со можност за онлајн вклучување преку зоом платформа на следниот линк:

https://zoom.us/j/92346862900?pwd=dWp6NXJjRW91M291N3lhVUt6U1kydz09

Во прилог повелете покана и агенда.

Pokana godisno sobranie 2021 NRC