Finance Think, како членка на меѓународната мрежа People Powered, учествува во изградбата на ресурси за градење капацитети за партиципативни практики преку споделување на своите алатки и искуства од партиципативно буџетирање во земјата.

На денешната средба дискутираа за претстојните активности за развој на ресурси и градење капацитети за инклузивни практики за маргинализирани лица.
302795888_1215113986016940_4521649731932506393_n-1