Стартуваме со еCrowd.mk, прв краудфандинг сервис за непрофитни проекти и организации во Македонија.

ЦЕА, заедно со колегите од Innohub, и останатите партнерски организации, успеаја за кратко време да го операционализираат овој сервис за донаторите и за невладиниот сектор.

Придонес во целокупната заложба имаат и партнерите-колеги: Банка за храна Македонија, Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ

Голема благодарност и до Civica Mobilitas за довербата и поддршката.

Првиот проект за донација е веќе активен. Донирањето сега е лесно!

Поддршка за извидниците и нивното Шумско домче во Мала Река. Донирај тука.