Почитувани потрошувачи,

Во новиот број на е-магазинот опфативме теми кои сметавме дека се од интерес за потрошувачите.
Се надеваме дека прилозите ќе ви бидат интересни и ќе ги користите дадените совети.
Пишете ни кои теми би сакале да ги опфатиме во вториот број, вашето мислење ни е важно. Овој број можете да го прочитате тука.