Во тек се средби со Општините и потпишување Меморандуми за соработка.
Активноста е во рамки на проектот „Мрежа FISCAST – Подобрување на дијалогот за поголема финансиска транспарентност на општините, со фокус на парафискалните давачки“, поддржан од Делегацијата на ЕУ.

The post Во тек се средби со Општините и потпишување Меморандуми за соработка appeared first on Finance Think.