Проф. д-р Владимир Наумовски ќе одржи вебинар на тема „Државна помош: Практики во Северна Македонија“ на 27 јануари 2021 од 13 часот.

Пријавете се овде: forms.gle/U8HjRhjAnrXVQcaM7