Препораката од нашата неодамнешна Студија за политиките 33: Потенцијалот на извозно-ориентираните компании да придонесат за економското закрепнување по Ковид-19 во Северна Македонија е во согласност со денес-усвоената мерка на Владата за привремено намалување на царинските стапки на клучни суровини и опрема, како мерка за поддршка на закрепнувањето на компаниите по ковид-19.

The post Нашата препорака е во линија со одлука од владата appeared first on Finance Think.