СТОП ЗА ЗЛОУПОТРЕБАТА НА НАШЕТО ИМЕ! Веќе подолг временски период сведоци сме на злоупотреба на нашето име од поединци во служба на нечии интереси. Во повеќе наврати медиумски се објавени активности на наводното здружение на граѓани „Слоу Фуд Огражден“, за што добивме повеќе реакции на наши членови, активисти, како и граѓани кои знаат што значи […]

The post СТОП ЗА ЗЛОУПОТРЕБАТА НА НАШЕТО ИМЕ! appeared first on Slow Food Macedonia – Добра, чиста и правична храна.