Ви го најавуваме овогодинешното издание на Slow Fish 2021, биеналниот настан на Слоу Фуд, кој започнува на 3 јуни и ќе трае цел месец како онлајн издание, а традиционалниот настан ќе се одржи 1-4 јули во Џенова, Италија.

Повеќе на оваа тема прочитајте ТУКА.