Антидепресив чинии во функција на слофудашко размрдување.

Откако знам за себе, а меморијата ми е импресивна – и во квантитетот и во квалитетот, храната ја сметам за голем дар.

Седнувањето на софра е магија а јадењето радост: спојува луѓе, весели, ех какви се убавини се раѓаат на маса полна со чинии, чинивчиња, миризливи тепсии.

Повеќе прочитајте ТУКА.