„На куќа слама, во куќа слава да е жива домаќинска глава!“ Слоу Фуд семејството годинава помина низ големи премрежја. Но, да ги заборавиме неубавите работи, да ја отвориме нашата домаќинска куќа за сите убави нешта и сите добронамерници. Да мислиме на убавите дружби и активности, да си посакаме желби една цела „кумова слама“.

Повеќе прочитајте ТУКА. 

The post Слоу Фуд новогодишен онлајн коктел appeared first on Slow Food Macedonia – Добра, чиста и правична храна.