Завршувањето на школската година е идеален период за сумирање на досега постигнатото во Училишните градини, но и за подготовка на планови за продолжување на активностите од следната школска година.  Ова е особено важно сега, во период после подолго отсуство на поголем дел на учениците во училишните клупи и дворови. За таа цел тимот за едукација […]

The post Сеуште не започнал летниот распуст за Училишните градини appeared first on Slow Food Macedonia – Добра, чиста и правична храна.