„На пролет, на крајот на денот, треба да мирисате на нечистотија“. Зборовите на мудроста на Маргарет Атвуд не инспирираа: пролетта e тука, време е да ги извалкаме рацете! И, кој би бил подобар начин да се стори тоа отколку со „предизвик со цветна бомба“?

Оваа недела учесниците имаат задача да ги направат своите „цветни бомби“.

Повеќе прочитајте ТУКА.