career_bМладински образовен форум [МОФ] во соработка со Институт за европска политика [ЕПИ] отвора повик за кариерни советувања на млади во склоп на проектот Градење на следната генерација на млади лидери кои ќе се спроведуваат во Скопје во периодот од 5ти до 23ти јуни 2017. Апликантите треба да ги исполнат следните услови: –  Да се невработени и да се во потрага …