Зад нас е уште една предизвикувачка година, минавме низ месеци на несигурност и постојано менување на околностите. Но, нашата мрежа излегува од ова посилна и пообединета од кога било, со нашите локални заедници кои се засилуваат и имаат позитивно влијание.

Повеќе на Порака од Слоу Фуд Македонија: Нека 2022 биде година на обнова.