Почитувани Охриѓани и пријатели на Слоу Фуд, Основачкиот одбор на Слоу Фуд Охрид свикува Основачко собрание на конвивиумот “Слоу Фуд Охрид”, Охрид.

Основачкото собрание претставува многу значаен момент при формирањето на конвивиумот Слоу Фуд Охрид, настан на кој ќе се овозможи демократско учество на сите членови при носењето на одлуката за основање на конвивиумот и изборот на раководните органи на здружението.. Затоа ве покануваме со вашето присуство да дадете придонес во носењето на одлуките на овој највисок орган на нашата организација.

Повеќе на: Основачко собрание на Слоу Фуд Охрид