Драги пријателки и пријатели,  Штотуку завршува уште една интензивна година, помината со месеци на неизвесност, со нови и тешки предизвици. Сите оние кои се дел од нашата глобална мрежа, уште еднаш ја покажаа својата моќ и единство.

Повеќе на Карло Петрини: Во 2022 да се сретнеме лично на Тера Мадре во Торино.