ПРОГРАМА:

03.12 2021, петок, Кино Манаки

-18-19ч. Промоција на водичот Slow Wine 2021

-19-20ч. Коктел

-20-21ч. Проекција на филм: Момчињата од Бароло

04.12 2021, сабота, Офицерски дом

-16-23ч. Вински салон:

30 винарии, 5 дестилерии и 15 производители на деликатесни производи;

Музичка програма и

Настап на TСК Step Up

ВЛЕЗНИЦИ:

Достапни во онлајн продажба и мал дел на влез во салонот по цена од 250 денари.

Онлајн продажба: https://mktickets.mk/event/swbt/

За членовите на Слоу Фуд има попуст, влезницата чини 200 денари

(за купување на врата со покажување на активна членска картичка)

ВАЖНО!

Настанот ќе се одржи во согласност со Covid-19 протоколот на Министерството за здравство. Задолжително треба да се покаже сертификат за двојна вакцинација, негативен PCR тест или сертификат за прележан Covid-19 во последните 30 дена. Носење на маска е задолжително.