Бизнис изданието на Балкан барометар 2021, денес се промовираше во Тирана од страна на Regional Cooperation Council – RCC. Наш партнер во оваа активноат е @ACIT.

The post Finance Think придонесе кон подготовката на бизнис изданието на Балкан барометар 2021 appeared first on Finance Think.