е-магазин ЗИП број 4
15 Март е светски ден на правата на потрошувачите. И оваа година Организацијата на потрошувачите на Македонија се приклучува кон кампањата на Светската потрошувачката организација, Consumers’ International:
 
По повод денот на потрошувачите го објавуваме четвртиот број на е-магазинот ЗИП, каде покрај темата: „Одржлив потрошувач“,  ќе прочитате и други интересни теми. Планираните настани по повод денот на потрошувачите ќе се одложат согласно препораките за избегнување на собири и јавни настани.