Жива и продуктивна дискусија во рамки на заедничката средба за „Совршена бура: Прехранбената и енергетската несигурност ги загрозува економиите на Западен Балкан“, за #истражувачките студии на кои работиме со нашите партнери од мрежата #WEBecon:
Поддржани од SMART Balkans.

The post Средба на мрежата #WEBecon за истражу-вачки студии за кризата со храна и енергија first appeared on Finance Think.

The post Средба на мрежата #WEBecon за истражу-вачки студии за кризата со храна и енергија appeared first on Finance Think.