20294454_1083301695102668_8394753043637497279_nМладинскиот совет на Република Срспка ги организира „21ви младински средби во Република Српска“ који ќе се одржат во Требиње во периодот од 23 август до 27 август 2017 година. Младинскиот совет ги поканува сите млади да се пријават за учество на овој настан кој ќе вклучи: 200 млади, 5 дена, образование, спорт, туризам, музика, пријателства, соработки итн, Повеќе информации за …