Во Утрински брифинг / Utrinski brifing, нашиот Бојан Србиноски ги анализира резултатите и наодите од #првата 📖 студија за мултидимензионалната детска сиромаштија, која ја изработивме заедно со UNICEF MK.

Повеќе тука -> #Првата студија за мултидимензионалната детска сиромаштија во Утрински брифинг.