YSRNЦМА КРИК објавува повик за учесници на работилница на тема:  „Кино за социјални права – поддржување на процесот на унапредување на социјалние права на младите луѓе во Европа.“   Кога: Работилницата ќе се реализираа во четврток, 20 јули 2017 година, 17:30 – 20:00 ч. Каде: Младински центар КРИКНИ, Скопје Ул. Караџица бр. 6, Пржино, https://goo.gl/maps/2HzoMvMFt652   Повеќе за оваа работилница: • На оваа …