so_professioneel_trainingЦентар за интеркултурен дијалог ЦИД бара тренери да фасилитираат еднодневни работилници кои ќе се одржат од 29ти Јуни до 15ти Јули. Учесници на работилниците се млади лидери од Куманово, Липково и Старо Нагоричане. На секоја работилница ќе учествуваат од 20 до 25 млади.     ЗА РАБОТИЛНИЦИТЕ ЦИД организира серија на работилници кои се дел од CID ACADEMY 2017. Работилниците …