12715341_1147503448601762_5528478957093964881_nДали би го поминале целиот живот работејќи за шеф? Нели би сакале постојано да пробувате нови работи и да имате целосна слобода во вашата идна професија и кариера? А нели звучи супер и дел од летниот одмор да го поминете со ново друштво од 11 различни земји од Европа ? Младите можат е дел од младинската размена Back to Basics …